Forum klasy biologiczno-chemicznej'90 II LO im. E.Plater w Sosnowcu
Hallo hallo tu reżyser role rozdane teksty wkrótce poniewaz jest mały problem z przesłaniem :*postaram sie na jutro cos wykabinowac a w pn moze uda sie na chemii calosci obejrzec film(Królewne i jej 7 partnerów a + królewicz
) no to ok 12,13 na religi pierwsza próba mozecie miec teksty ---> no widzicie jaka ja dobra jetsem paa:) jakby co to dzwoncie albo piszcie pa:**
:
EDIT by JAMALDO (Ha! ale ja mam wladze;p) literówki.
Natalia prosze pisz czytelniej ;D
A ja ciągle jestem oburzona,że nie mogę być drzewem xD Bycie wiewiórką nie jest tak szalenie atrakcyjne i wymagające jak rola drzewa xD
Administrator
Na Twoim miejscu to ja bym sie cieszył, że Kubuś nie jest niedźwiedziem xD
Nie wiem czy znasz jego dowcip o misiu, wiewiórce i lisicy ;p
Ale to odbiega troszke od tematu, wiec za bardzo nie ma co drążyć.
Trzeba sie zmobilizować na te Emiliade!
Natalia da nam znać jak tylko czegoś się dowie...
Hellow to ja kulawy reżyser
nno na jutro fajnie by było gdyby kazdy mial przed soba swoj tekst zeby tylko go przeczytac w pn na chemii ogladamy spektakl zebysmy zobaczyli co i jak ale tak ogolnie nie moze byc identycznie wszytskie propozycje prosze spisywac i przesylac a i myslcie nad strojami bo 27 lutego chcialabym juz je zobaczyc wmiare kompletne byE!!!!!
Administrator
Tak..ja chce zobaczyc Darka z loczkami w ślicznej sukience
Ale widowku Kamila i Kubusia jako dworzanek nie jestem w stanie sobie wyobrazić ;-D
Moderator
Załatwi mi ktoś wizę do Mysłowic?!
Błaaaagam!
Gram śląskiego krasnala degenerata - muszę się nauczyć dialektu !
Administrator
przyjdź do krzysztonia na lekcje -albo umów sie z Jackiem ;D
Ktoś mi p[odpierdolił ostatnią scene scenariusza!!!!!!!!! hallo rozumiem brać dykielek ale scenariusz podejrzani :: Darek i reszta co kserowała nie wiem kto!!!
Poszukiwani listem gończym nagroda !!!!!!!!!!!!!
Administrator
Złodziejstwo i rospusta w państwie prawa i sprawiedliwości...
Mart-mamo,proponuję zdetronizować reżyserkę Ja chcę być drzewem!!
Jesli chodzi o ogólny wygląd przedstawienia to myślę,że każdy będzie mieć jakieś pomysły,można porobić dziwne rzeczy:P Siwicka miała jakieś poronione pomysły,można wykorzystać
Czemu w tej klasie ciągle coś ginie?
Trochę nam się od tematu odbiegło Ale czemu kradniemy tylko jakieś pierdoły?
Może następnym razem ukradniemy np. Emiliadę? xD
Reżyser nIE dA się obalić!!!!!!!!!!
AAA na poniedizlaek doniose ta kartke co zaginela i jeszcze sie nie odnalazła i tam jest rola KuCHARKI A I sTOLNIK ITD WIEC MACIE ROLE pomysly co do roli króla bo Aga jest smutna bo nic nei mowi
Administrator
Agnieszka nam będzie podnosiła wartość estetyczną przedtsawienia samą swoja obecnością ;p
bedzie głuchoniemym królem ^^