Forum klasy biologiczno-chemicznej'90 II LO im. E.Plater w Sosnowcu
No to mamy miejsce do narzekań Możemy pomarudzić z okazji pierdół typu tłok w autobusie albo takie ogólne,życiowe dobijanie się nawzajem:D Co tam chcecie:D Bierzcie i twórzcie z tego wszyscy
Administrator
Zycie jest okropne
życie jest tragiczne
i nie zmienią tego nawet
chwile w nim magiczne
bo nic się nie układa
nic nie daje juz radości
mam dośc juz swej głebokiej
w tłumie samotności...
A można tu też zamieszczać przestrogi typu:
"15 jak każda kobieta ma swoje humory, więc jeżeli macie do wyboru ona lub autobus wybierzcie opcję drugą. Jeżeli jesteście jednak pewni swej cierpliwości, jesteście posiadaczami dużej ilości wolnego czasu i lubicie stać na przystanku, być w „środku wydarzeń” przez 45 minut, polecam mój wehikuł- linię tramwajową nr 15."
proszę,proszę.....nasz pan Admin się spełnia artystycznie
masz rację-życie jest do niczego.i nieuchronnie zbliża nas do śmierci.
uroki tramwaju numer 15 sama miałam okazję poznać
jedynym jego plusem jest to,że to najluźniejszy środek komunikacji (jeśli już przyjedzie:P)
ja nie lubię jeżdżenia autobusem 622,gdyż jest w nim ciasno i albo przyjeżdża 5 minut za wcześnie,albo 20 za późno. Ale z istnym uporem maniaka nim jeżdżę.głupia jestem
ja wogóle nie jeżdże takim czymś blee;/
auta są wygodneijsze nei maja ograniczen ani predkosciowych ani trasy wyznacoznej jedzies z gdzie chcesz jak chcesz i w jakim chces zczasie
Dla przyszłych kierowców od czerwca wchodza nowe przepisy na prawo jazdy wiec zdawajcie jak najszybciej bo potem bedize
a i pamiętajcie po miescie jezdzi się 60 a przez miasto 160
dzięki takiej jazdzie nie powstana korki pozdro :
Użytkownik
A mnie wkurza pies ogrodnika...
Jak dobrze,że zaczynam kurs na prawko za kilka tygodni:P Zmieszczę się przed czerwcem Ale nie będę jeździć do szkoły samochodem,bo wtedy nie będę mogła narzekać na komunikację miejską
Kamil,przecież u nas na osiedlu nie ma ogrodników xD
622 ma wygodniejsze siedzenia od 15
Wyrzekłam się tego w pierwszym roku (ze względu na sentyment do cykloptki. Taki klimat jak się w niej jedzie i światło przygasa... Szczególnie wieczorem).
w 622 ostatnio rano też wysiadło światło
To było potwornie przygnębiające. Nie dość,że taki smutny deszczowy dzień,to jeszcze się taka śpiąca atmosfera zrobiła ...
Do szkoły dotarłam w stanie lekkiego otępienia wywołanego drzemką
Ach właśnie. Ostatnio cię w 15 nie widuję
Dlaczego zmieniłaś środek transportu z tego cudownego tramwaju?
Administrator
uwaga, teraz przemówi admin:
dopadła mnie po raz kolejny "melodramatoautodepresja"...
czyli generalnie taka zyciowa zalamka (tak wiem, nic nowego )
Tylko do jasnej <cenzura>, dlaczego to sie zdarza tak czesto, i dlaczego przez całe głupie zycie życie, twierdze, iz jest ono delikatnie mowiac beznadziejnie, podczas gdy inni ciagle usilują mnie przekonac ze jest inaczej ?
ja nie wiem..kazdy chyba sobie zyje w jakims innym swiecie, do ktorego inni nie potrzebnie usilują sie wpychac i "naprawiac go"...po co?
ok, koniec przemowienia.
Dalej sobie ponarzkeam w bardziej prywatnych okolicznosciach.